Några av våra special-produkter

Förutom standardsortimentet kan vi även konstruera och tillverka olika typer av kundspecifika lyftbord. Tack vare stor kunskap och lång erfarenhet kan vi göra specialutföranden till priser som är konkurrenskraftiga även gentemot standardprodukter, men med betydligt bättre anpassning, säkerhet och effektivitet för den aktuella arbetssituationen.

Ring oss: 011-36 95 10

VISSA SAKER TÅL ATT UPPREPAS

Produkter som vi är lite stolta över

Med en kombination av seniora experter och konstruktörer samt unga, engagerade och skickliga medarbetare så har vi i dag ett perfekt team för att producera och utveckla marknadens kanske mer gedigna lyftbord.

Förutom standardsortimentet kan vi även konstruera och tillverka olika typer av kundspecifika lyftbord. Tack vare stor kunskap och erfarenhet sedan 1970-talet kan vi göra specialutföranden till priser som är konkurrenskraftiga även gentemot standardprodukter, men med betydligt bättre anpassning, säkerhet och effektivitet för den aktuella arbetssituationen.

 

Som komplement till våra basprodukter har det under årens lopp framkommit en mängd olika tillbehör tex olika typer av underreden:

• hjul
• räls
• gaffelunderreden.

Dessutom förstås olika typer av funktionsutökningar:

• tiltplattor
• vridplattor
• etc

Sedan mitten på 60-talet (dvs i ca 60 års tid) har vi producerat och på senare tiden även utvecklat våra arbetsplattformar. En modern produkt – med gott om inbyggd rutin!

Produkter:
Självgående liftar
Fordonsmonterade liftar
Specialanpassade liftar